Въоръжен с нож мъж рани няколко души в швейцарския град Цофинген

...
Въоръжен с нож мъж рани няколко души в швейцарския град Цофинген
Коментари Харесай

Нападение с нож в швейцарски град, ранени са няколко души

Въоръжен с нож мъж рани няколко души в швейцарския град Цофинген този следобяд. Извършителят е нападнал минувач на жп гарата, по-късно е атакувал още няколко души на пръв взор на инцидентен принцип.

Атаката се случва в болница в южна провинция на страната

След случая мъжът се е скрил в къща. На място е изпратен профилиран екип. След към два часа договаряния с нападателя, той бил задържан. 

Извършителят също е бил ранен, оповестиха от полицията. Самоличността и претекстът на нападателя, както и броят на ранените, към този момент не се оповестяват.

 Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели 4 мин. Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели 4 мин. Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)

Инцидентът е станал в град в Северна Швейцария. Цофинген се намира на към 60 км южно от Базел и западно от Цюрих. В него живеят 12 000 души. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР